Gambar kena rogol best

by  |  07-Sep-2016 09:39

semakin tinggi harga rumah, semakin banyak korang kena bayar. :)) dan selalunya, proses nak dapat duit loan dan kunci rumah tadi adalah tiga bulan dari hari pertama korang sign agreement dengan S&P Lawyer tadi.dan once semuaaaa bayaran-bayaran dekat atas ni selesai, korang dah tak perlu bayar pape sebab semua dah settle. jadi dalam kes aku, aku sign agreement dengan S&P Lawyer adalah pada 30.3.2011.

gambar kena rogol best-13gambar kena rogol best-6gambar kena rogol best-49

lagipon nak terangkan satu-satu detail yang melibatkan duit bukan boleh bawak main-main kannnn. rumah mungkin banyak defect, rumah mungkin banyak kerosakan yang kita kena baiki, rumah mungkin memerlukan pengubahsuaian sebab ye la kita beli rumah orang yang dah pernah tinggal dekat sini kannn. ;) once dokumen-dokumen tadi semua dah ada, rumah pon dah dapat yang Freehold, so sekarang boleh proceed untuk membeli. sebab harga rumah ni setiap masa boleh semakin naik. tawakkaltuallah sebab time kitorang dulu, bulat-bulat kita percaya sebab tak tau nak refer sape kan tapi alhamdulillah, tak kena tipu dan proses berjalan lancar. Raja dari rumah dekat kl ni semuaaa macam goreng pisang panas. Raja just bagi masa sehari je untuk kitorang fikir konpem nak ke tak sebab ramaiii yang nak tengok rumah tu lagi since dia iklankan di

pastikan korang pegi tengok rumah dulu tau dan fikirlah semasak-masaknya. T___T ok meh aku cerita berdasarkan pengalaman aku yang beli sebuah rumah condominium berharga RM188,000 dengan agent hartanah ye. aku pon jumpa rumah ni dekat website je ;) bayangkannnn, dalam masa , aku laki bini kena fikir paaaaling hidup mati sebab ni melibatkan proses ratusan ribu ringgit dan time tu umur aku baruuu 22 tahun, syafiq 24 tahun. once dah bayar, selalunya agent hartanah tadi akan amek masa lebih kurang 14 hingga 30 hari untuk start submit dekat mana-mana bank semua dokumen-dokumen yang aku listkan dekat atas tadi.

very the mentah tak tau apa-apa langsung tentang hartanah tapi atau bank draft. so dalam tempoh ni, korang tunggu je panggilan dari mana-mana bank. untuk Fees & Disbursement dan stamp duty segala ni, jumlah yang korang kena bayar bergantung pada harga rumah korang.

selalunya kita akan amek bank yang paling cepat call kita sebab lagi cepat bank call, lagi cepat pihak bank boleh start proses loan kita. jadi semakin tinggi harga rumah, semakin banyak la duit yang korang kena sedia untuk lawyer.

jadi dalam masa ni, once bank call bagitau ok anda layak untuk apply loan, korang dah kena standby downpayment lagi 7% dari keseluruhan harga rumah tadi sebab 7% ni korang kena bayar dekat owner rumah. 18.4.11: staff dari Jordan Lee & Jaafar Sdn Bhd yang mana merupakan sebuah syarikat menilai harga hartanah call bagitau nak jumpa dekat rumah yang kitorang nak beli tu untuk ukur, amek gambar lokasi dan check harga market value semasa. dorang ni datang check adalah arahan dari pihak bank yang kita apply loan tadi.

Community Discussion